Budapest - Phuket repülőjegy

Budapest - Phuket repülőjegy    206.900 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2022. 10. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Phuket
Utazás: 2021. 07. 01. - 2022. 10. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 3 nap, maximum 6 hónap
Légitársaság: Qatar Airways    Foglalási osztály: O


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Phuket repülőjegy

Phuket Thaiföldön, a vele azonos nevű sziget délkeleti részén fekszik. Pompás strandok, bámulatos szigetek, valamint nagyszerű búvárkodási és vízisport lehetőségek várják az idelátogatókat. Az élet itt könnyed és kozmopolita. Konyhája a malajziaira emlékeztet.  Phuket sziget ma már nem csak Thaiföld, hanem, egész Délkelet-Ázsia legkedveltebb üdülőhelye. Tagolt partszakaszok, a dzsungel és a civilizáció folyamatos váltakozásaival. A buja rizsföldek és kaucsukfaültetvények között egy mecset éppen olyan gyakran bukkan elő, mint egy wat. Az iszlám hatás miatt a kultúra is sokkal inkább maláj, mint thaiföldi. Éghajlata trópusi monszun.  Az évi átlagos legmagasabb hőmérséklet 32 °C, a legalacsonyabb 25 °C.

Budapest - Phuket repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Phuket repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Phuket felé mihamarabb történjék meg.
Phuket repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Phuket repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Phuketre sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Phuket útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Phuket repülőjegy ára mindíg Budapest - Phuket repülő járat telítettségétől függ.
Phuket repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Phuketre a legkedvezőbb. Figyelni kell a Phuketre közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Phuketre visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Phuket szállásfoglalás


Hasznos információk Phuket repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Phuket repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Phuket repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Phuket felé mihamarabb történjék meg.
Phuket repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Phuket repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Phuketba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Phuket útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Phuket repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Phuket repülő járat telítettségétől függ.
Phuket repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Phuketba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Phuketba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Phuketba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Phuket-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Phuket repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Phuket útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Phuket repülőjegy keresés, valamint Phuket repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Phuket repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Phuket hotel, Phuket szálloda, Phuket szállás foglalásra is.

Phuket repülőút, Phuket nyaralás, valamint Phuket utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Phuket Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.