Budapest - Sydneyakciós repülőjegy

Budapest - Sydney akciós repülőjegy    412.500 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Ausztrália, Sydney
Utazás: 2017. 01. 01. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 3 hónap
Légitársaság: Korean Air    Foglalási osztály: U


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Sydney repülőjegy

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, Új-Dél-Wales állam fővárosa. Ausztrália délkeleti részén, a Tasman-tengernél található. A várost nemzeti parkok, számos öböl, folyók, strandok veszik körbe, köztük a híres Bondi Beach. A városban számos nevezetes park van, köztük a Hyde Park és a Királyi Botanikus Kert. Sydney a központja az ausztrál kereskedelemnek, művészetnek, oktatásnak, kultúrának, divatnak, a zenei, szórakoztató iparnak és a turizmusnak is. Sydney két óriási öbölre épült, melyek a hajók számára kitűnő kikötési lehetőséget biztosítottak. Ez a tagolt, dombokkal borított öböl ma luxusházakból álló kertvárosokkal van körbevéve, és rengeteg jachtnak biztosít kikötőt. Nyugaton a város határai gyakorlatilag a Kék hegyekig nyúlnak, mely a sydneyi lakosok kedvenc kirándulóhelye. Sydney-nek négy egyeteme van. Éghajlata óceáni-szubtrópusi. A legmelegebb hónap a január, amikor a napi átlaghőmérséklet 18,6-25,8 °C között van, és amelyik hónapban átlagosan 14,6 napon át haladja meg a hőmérséklet a 30 °C-ot. A tél enyhe, a hőmérséklet csak nagyon ritkán csökken 5 °C alá.

Budapest - Sydney repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Sydney repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Sydney felé mihamarabb történjék meg.
Sydney repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Sydney repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Sydney-be sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Sydney útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Sydney repülőjegy ára mindíg Budapest - Sydney repülő járat telítettségétől függ.
Sydney repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Sydney-be a legkedvezőbb. Figyelni kell a Sydney-be közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Sydney-be visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Sydney szállásfoglalás

Sydney kedvcsinaló


Hasznos információk Sydney repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Sydney repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Sydney repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Sydney felé mihamarabb történjék meg.
Sydney repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Sydney repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Sydneyba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Sydney útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Sydney repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Sydney repülő járat telítettségétől függ.
Sydney repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Sydneyba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Sydneyba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Sydneyba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Sydney-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Sydney repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Sydney útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Sydney repülőjegy keresés, valamint Sydney repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Sydney repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Sydney hotel, Sydney szálloda, Sydney szállás foglalásra is.

Sydney repülőút, Sydney nyaralás, valamint Sydney utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Sydney Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.