Budapest - Koh Samuiakciós repülőjegy

Budapest - Koh Samui akciós repülőjegy    211.500 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2022. 10. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Koh Samui
Utazás: 2021. 01. 01. - 2022. 10. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 2 nap, maximum 5 hónap
Légitársaság: Aeroflot    Foglalási osztály: E


Feltételek:

Jegykiállítás foglalás után 24 órán belül !

Budapest - Moszkva - Bangkok - Koh Samui - Bangkok - Moszkva - Budapest útvonalon

Budapest-Koh Samui akciós repülőjegy,Aeroflot 211.500 HUF/fő-től


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Koh Samui repülőjegy

Koh Samui Thaiföldön, a Thai-öböl Samui- szigetcsoportjának egyik legnagyobb része. A szigetcsoport Szuratthani közelében fekszik, és mintegy 80 szigetből áll. Tucatnyi, pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A két leghosszabb és egyben legjobban kiépített strand a Chaweng és a Lamai. Itt szörf- és csónak-kölcsönzésre is lehetőség van. A kisebb strandok, mint a Bo-phut, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam általában olyanok mint egy képeslap, tiszta kék tenger, fehér homokos part, buja kókuszpálma-ültetvények. A strandolás a fő aktivitás vagy passzivitás Koh Samuin. Chawengen szörf- és csónakkölcsönzés is van. A szigeten kellemes sétákat tehetünk. Az éghajlat trópusi monszun, februártól áprilisig kevesebb mennyiségű csapadékkal.

Budapest - Koh Samui repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Koh Samui repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Koh Samui felé mihamarabb történjék meg.
Koh Samui repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Koh Samui repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Koh Samui-ra sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Koh Samui útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Koh Samui repülőjegy ára mindíg Budapest - Koh Samui repülő járat telítettségétől függ.
Koh Samui repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Koh Samui-ra a legkedvezőbb. Figyelni kell a Koh Samui-ra közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Koh Samui-ra visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Koh Samui szállásfoglalás

Koh Samui kedvcsinaló


Hasznos információk Koh Samui repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Koh Samui repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Koh Samui repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Koh Samui felé mihamarabb történjék meg.
Koh Samui repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Koh Samui repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Koh Samuiba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Koh Samui útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Koh Samui repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Koh Samui repülő járat telítettségétől függ.
Koh Samui repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Koh Samuiba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Koh Samuiba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Koh Samuiba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Koh Samui-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Koh Samui repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Koh Samui útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Koh Samui repülőjegy keresés, valamint Koh Samui repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Koh Samui repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Koh Samui hotel, Koh Samui szálloda, Koh Samui szállás foglalásra is.

Koh Samui repülőút, Koh Samui nyaralás, valamint Koh Samui utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Koh Samui Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.