Budapest - Chiang Maiakciós repülőjegy

Budapest - Chiang Mai akciós repülőjegy    198.000 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2022. 10. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Chiang Mai
Utazás: 2021. 01. 16. - 2022. 10. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 2 nap, maximum 5 hónap
Légitársaság: Aeroflot    Foglalási osztály: E


Feltételek:

Kombinált jegyár.

Jegykiállítás foglalás után 24 órán belül !.


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Chiang Mai repülőjegy

Chiang Mai egy város Thaiföld északnyugati részén, közel a myanmari határhoz. Észak fővárosának tartják, és több mint kétmillió lakosával Thaiföld  második legnagyobb városa. Az azonos nevű tartomány székhelye. A város a kézművesség és művészet központja és jelentős turistaközpont. Kultúrája, építészete, konyhája is jellegzetesen más, mint a déli területeké. Az épületek stílusban sokszor jobban hasonlítanak a szomszédos Burmáéra, mint a déli thai stílusra. Bangkokhoz képest kisváros, ennek minden előnyével és hátrányával. Éghajlata trópusi monszun, november végétől áprilisig száraz évszakkal. Hűvösebb van mint Bangkokban és este is kellemesen lehűl a levegő.

Budapest - Chiang Mai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Chiang Mai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Chiang Mai felé mihamarabb történjék meg.
Chiang Mai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Chiang Mai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Chiang Mai-ba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Chiang Mai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Chiang Mai repülőjegy ára mindíg Budapest - Chiang Mai repülő járat telítettségétől függ.
Chiang Mai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Chiang Mai-ba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Chiang Mai-ba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Chiang Mai-ba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Chiang Mai szállásfoglalás

Chiang Mai kedvcsinaló


Hasznos információk Chiang Mai repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Chiang Mai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Chiang Mai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Chiang Mai felé mihamarabb történjék meg.
Chiang Mai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Chiang Mai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Chiang Maiba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Chiang Mai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Chiang Mai repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Chiang Mai repülő járat telítettségétől függ.
Chiang Mai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Chiang Maiba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Chiang Maiba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Chiang Maiba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Chiang Mai-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Chiang Mai repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Chiang Mai útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Chiang Mai repülőjegy keresés, valamint Chiang Mai repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Chiang Mai repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Chiang Mai hotel, Chiang Mai szálloda, Chiang Mai szállás foglalásra is.

Chiang Mai repülőút, Chiang Mai nyaralás, valamint Chiang Mai utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Chiang Mai Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.