Budapest - Krabiakciós repülőjegy

Budapest - Krabi akciós repülőjegy    195.900 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2022. 10. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Thaiföld, Krabi
Utazás: 2021. 01. 19. - 2022. 10. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 6 nap, maximum 12 hónap
Légitársaság: Lufthansa    Foglalási osztály: L


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Krabi repülőjegy

Krabi egy város Thaiföldön, az azonos nevű tartomány székhelye, és az ugyancsak Krabi nevezetű folyó partján fekszik egy kiemelkedő természeti szépségű területen. Az utóbbi időben a legközkedveltebb thai nyaralóhelyek közé tartozik. Az idelátogatókat érintetlen trópusi természet, gyönyörű fehér vagy aranyszínű homokkal borított part, és az Andamán tenger tiszta vize várja. Krabi területét ritkán látogatott trópusi szigetek, pálmafákkal övezett tengerpartok, vízesések, barlangok, és furcsa sziklaalakzatok tarkítják. Jellegzetes toronymagas mészkő hegyek, romantikus lagúnák és türkizkék víz találhatók itt. A turisták elsősorban a Phangnga-öböl festői strandjai és szigetei miatt szállnak meg a városban. Elsőrangú paradicsom a búvárkodás szerelmeseinek.

Budapest - Krabi repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Krabi repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Krabi felé mihamarabb történjék meg.
Krabi repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Krabi repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Krabira sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Krabi útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Krabi repülőjegy ára mindíg Budapest - Krabi repülő járat telítettségétől függ.
Krabi repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Krabira a legkedvezőbb. Figyelni kell a Krabira közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Krabira visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

 

Krabi szállásfoglalás

Krabi kedvcsinaló


Hasznos információk Krabi repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Krabi repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Krabi repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Krabi felé mihamarabb történjék meg.
Krabi repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Krabi repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Krabiba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Krabi útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Krabi repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Krabi repülő járat telítettségétől függ.
Krabi repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Krabiba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Krabiba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Krabiba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Krabi-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Krabi repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Krabi útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Krabi repülőjegy keresés, valamint Krabi repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Krabi repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Krabi hotel, Krabi szálloda, Krabi szállás foglalásra is.

Krabi repülőút, Krabi nyaralás, valamint Krabi utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Krabi Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.