Budapest - Torontoakciós repülőjegy

Budapest - Toronto akciós repülőjegy    195.800 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2015. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Kanada, Toronto
Utazás:    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 3 hónap
Légitársaság: Aeroflot    Foglalási osztály: N


Feltételek:

Fizetés és jegykiállítás a foglalást követő 24 órán belül !

Hosszú várakozással Moszkvában!


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Toronto repülőjegy

Toronto Ontario tartomány fővárosa és egyben Kanada legnagyobb városa, igazi világváros, egyben a világ egyik legmultikulturálisabb városa. Kanada fő ipari, kereskedelmi, üzleti központja és gazdasági motorja. Toronto legfőbb jellemzője a bőrszínek, nemzetek és nyelvek színes és békés keveredése, így a világ etnikailag legváltozatosabb városainak egyike. Toronto éghajlata hűvösnek mondható. Az elhúzódó hideg telet a kellemes meleg nyár váltja fel, amikor a városlakók és turisták birtokba veszik a parkokat és a vízpartot.

 

Budapest - Toronto repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Toronto repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Toronto felé mihamarabb történjék meg.
Toronto repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Toronto repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Torontoba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Toronto útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Toronto repülőjegy ára mindíg Budapest - Toronto repülő járat telítettségétől függ.
Toronto repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Torontoba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Torontoba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Torontoba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Toronto szállásfoglalás

Toronto kedvcsinaló


Hasznos információk Toronto repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Toronto repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Toronto repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Toronto felé mihamarabb történjék meg.
Toronto repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Toronto repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Torontoba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Toronto útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Toronto repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Toronto repülő járat telítettségétől függ.
Toronto repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Torontoba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Torontoba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Torontoba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Toronto-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Toronto repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Toronto útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Toronto repülőjegy keresés, valamint Toronto repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Toronto repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Toronto hotel, Toronto szálloda, Toronto szállás foglalásra is.

Toronto repülőút, Toronto nyaralás, valamint Toronto utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Toronto Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.