Budapest - Belgrád repülőjegy

Budapest - Belgrád repülőjegy    35.200 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2014. 04. 25-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Szerbia, Belgrád
Utazás: 2014. 04. 29. - 2015. 03. 31-ig;    Járat: közvetlen járat
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 12 hónap
Légitársaság: Air Serbia    Foglalási osztály: E


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Belgrád repülőjegy

Belgrád Szerbia fővárosa és egyben legnagyobb városa. A város a Pannon-síkság és a Dinári-hegység találkozásánál, valamint a Duna és a Száva összefolyásánál terül el, Szerbia északi részének közepén, ahol a Kárpát-medence a Balkán-félszigettel találkozik. Belgrád történelmi városrészei és épületei a legnagyobb turistalátványosságok. A város házigazdája több, évente megrendezendő kulturális eseménynek. Belgrádot elég sokan vibráló éjszakai életéről ismerik, nem utolsósorban a városszerte hajnalig nyitva tartó klubok révén. Éghajlata mérsékelt kontinentális. Az évi átlagos középhőmérséklet 11,7 °C, a legmelegebb hónap a július, amelynek átlaghőmérséklete 22,1 °C. Ugyanakkor az év 95 napján a napi legmagasabb hőmérséklet meghaladja a 25 °C-ot, 31 napján pedig a 30 °C-ot is.

Budapest - Belgrád repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Belgrád repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Belgrád felé mihamarabb történjék meg.
Belgrád repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Belgrád repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Belgrádba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Belgrád útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Belgrád repülőjegy ára mindíg Budapest - Belgrád repülő járat telítettségétől függ.
Belgrád repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Belgrádba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Belgrádba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Belgrádba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Belgrád szállásfoglalás


Hasznos információk Belgrád repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Belgrád repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Belgrád repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Belgrád felé mihamarabb történjék meg.
Belgrád repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Belgrád repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Belgrádba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Belgrád útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Belgrád repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Belgrád repülő járat telítettségétől függ.
Belgrád repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Belgrádba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Belgrádba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Belgrádba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Belgrád-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Belgrád repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Belgrád útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Belgrád repülőjegy keresés, valamint Belgrád repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Belgrád repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Belgrád hotel, Belgrád szálloda, Belgrád szállás foglalásra is.

Belgrád repülőút, Belgrád nyaralás, valamint Belgrád utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Belgrád Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.