Budapest - New York repülőjegy

Budapest - New York repülőjegy    125.000 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: USA, New York
Utazás: 2017. 03. 16. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 3 hónap
Légitársaság: Air France    Foglalási osztály: R


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


New York repülőjegy

New York az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa. Az USA és a Föld első számú, üzleti, kereskedelmi, egészségügyi, oktatási, kutatási és fejlesztési, technológiai, média, művészeti és szórakoztatóipari központja. A világ legnagyobb és legjelentősebb pénzügyi központja. Tőzsdéje a legnagyobb a világon. New York az atlanti partvidék északi részén helyezkedik el. Az USA ezen részén nedves kontinentális éghajlat uralkodik. A legkellemesebb évszak az ősz. A telek általában hidegek, sokszor nagyobb havazásokkal. Átlagosan a leghidegebb hónap a január, 0,1 °C-os átlaghőmérséklettel. A tavasz enyhe, késő márciusban 10-15 °C, kora júniusban 25-30 °C a jellemző, míg nyáron nem ritka a 32-38 °C közötti érték sem, bár ennél jóval alacsonyabb is lehet a hőmérséklet.

Budapest - New York repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós New York repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás New York felé mihamarabb történjék meg.
New York repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - New York repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy New Yorkba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - New York útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó New York repülőjegy ára mindíg Budapest - New York repülő járat telítettségétől függ.
New York repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy New Yorkba a legkedvezőbb. Figyelni kell a New Yorkba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy New Yorkba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

New York szállásfoglalás

New York kedvcsinaló


Hasznos információk New York repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - New York repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós New York repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás New York felé mihamarabb történjék meg.
New York repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - New York repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy New Yorkba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - New York útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó New York repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs New York repülő járat telítettségétől függ.
New York repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy New Yorkba a legkedvezőbb. Figyelni kell a New Yorkba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy New Yorkba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-New York-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados New York repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - New York útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
New York repülőjegy keresés, valamint New York repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - New York repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van New York hotel, New York szálloda, New York szállás foglalásra is.

New York repülőút, New York nyaralás, valamint New York utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, New York Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.