Budapest - Peking repülőjegy

Budapest - Peking repülőjegy    155.200 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2015. 11. 02-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Kína, Peking
Utazás: 2015. 09. 07. - 2015. 12. 11-ig; 2015. 12. 23. - 2016. 02. 11-ig; 2016. 02. 22. - 2016. 06. 12-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 3 hónap
Légitársaság: Air France   


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Peking repülőjegy

Peking a Kínai Népköztársaság fővárosa politikai, oktatási és kulturális központja. Az egész országot innen irányítják, és itt döntenek a több ezer kilométerre élők sorsáról is. Az időzónákkal mit sem törődve a pekingi időt kell az egész országban használni, a pekingi dialektust kell beszélni, és az ügyes-bajos dolgokkal is ide kell fordulni. Az ország egyik fő közlekedési csomópontja. Pekinget északról és nyugatról hegyek veszik körbe. A város klímája meglehetősen zord. A nyár forró és párás, míg a tél hideg, száraz és. A januári középhőmérséklet –4, –7 °C, a júliusi pedig 25, 26 °C.

Budapest - Peking repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Peking repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Peking felé mihamarabb történjék meg.
Peking repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Peking repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Pekingbe sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Peking útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Peking repülőjegy ára mindíg Budapest - Peking repülő járat telítettségétől függ.
Peking repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Pekingbe a legkedvezőbb. Figyelni kell a Pekingbe közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Pekingbe visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Peking szállásfoglalás

Peking kedvcsinaló


Hasznos információk Peking repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Peking repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Peking repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Peking felé mihamarabb történjék meg.
Peking repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Peking repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Pekingba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Peking útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Peking repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Peking repülő járat telítettségétől függ.
Peking repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Pekingba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Pekingba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Pekingba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Peking-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Peking repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Peking útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Peking repülőjegy keresés, valamint Peking repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Peking repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Peking hotel, Peking szálloda, Peking szállás foglalásra is.

Peking repülőút, Peking nyaralás, valamint Peking utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Peking Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.